Vi elsker Haflingere!

Derfor kan vi ikke få nok af dem!

Vi ønsker at se dem på stævnepladserne, til opvisninger, på ridecentrene, til dyrskuer…. Ja alle steder hvor det ellers er tilladt for heste at komme.

Hvorfor en sportsforening?

Vi har skabt en forening alene med det formål at lave og formidle arrangementer med haflingeren og dens menneske.
Vi bestræber os på at lave kvalitetstilbud til medlemmerne, på alle niveauer, som gør det endnu sjovere at ride haflingere .
Vi mener, at den danske haflinger´s fremtid ligger i dens sportslige præstationer, og derfor skal fokus og kendskabet til haflingerens kvaliteter som sports- og brugshest skærpes gennem markedsføring og aktiviteter. For at det skal blive muligt, skal det være mere attraktivt at ride en haflinger. Det kan det blive ved, at vi viser hvor godt haflingeren kan klare sig sportsligt – og hvor alsidig og omgængelig den øvrigt er.

Haflinger Sport er for ALLE!

Haflinger Sport er medlem af DRF, og følger Dansk Rideforbunds reglementer. Vores aktive medlemmer kan derfor starte klub, distrikts- og landsstævner i både HSDK og andre rideklubber.

Vores stævner vil være racestævner. Ved internationale og nationale stævner vil arrangørernes propositioner være gældende.

Vi byder alle ryttere velkomne – også dem som ikke rider haflingere, og blot er interesseret i et billigt klubmedlemskab i distrikt 8.