HSDK Point Pokal er den pokal, der uddeles for flest optjente point i HSDK regi.

Alle medlemmer, der starter et stævne, får point på ranglisten, og jo flere starter man har og jo flere placeringer man får, des flere point får man på rangslisten.

Point Pokalen, der også er kendt som rytterpokalen, bliver uddelt ved hvert års Generalforsamling til årets æresrytter med flest point. Den er i år vundet af Sofia T. Wilhelmsen med hoppen Diwa, der har samlet 340 point ved vores stævner. Sofia og Diwa har haft en rigtig flot stævnesæson i 2018 og det er første gang at pokalen vindes af en spring ekvipage. De var, som vi andre fynboer, ikke i stand til at tage til årets første stævne på Sjælland pga herpes situationen, men var på pletten ved resten af stævnerne i 2018.

Til Skt.hans-stævnet på Fyn fik Sofia og Diwa således to førstepladser, og Sofia red desuden to placeringer hjem på Nanuska Wican. Ved årets DM havde Sofia og Diwa igen flere meget fine ridt, og endte med at vinde Senior DM i spring. Til Fynsmesterskaberne i september slog de til igen og blev således Fynsmestre i spring. Ved samme stævne blev Diwa i øvrigt også Fynsmester i dressur med Christina Wilhelmsen, der er Sofias mor, som rytter. Ved årets sidste stævne i Syd i oktober var der ikke mulighed for at springe, men så sprang Sofia og Diwa i stedet ud som dressur ekvipager og fik et par rigtig fine ridt der også. Sofia T. Wilhelmsen er dermed årets mest vindende rytter i HSDK og vinder af Point Pokalen 2018.

Vi ønsker Danmarks- og Fynsmesteren Sofia T. Wilhelmsen hjertelig tillykke.

Sofia overtager pokalen fa Iben Heisel.